Jom SaMA2 Kita MengiNgati ALLAH

Hidup Adalah Perjuangan Yang Tidak Pernah Henti...

Ukhwah Kerana Allah

LIRIK LAGU

Sunnah berjuang

Assalamualaikum.. reader! apa khabar? dah lama Qi tak berinteraksi dengan readers di alam maya.
Alhamdulillah, pada minggu lepas, Qi sempat mengikuti Bengkel Photoshop, anjuran Lajnah Penerbitan dan Informasi di Khar.

Picture di atas adalah hasil pembelajaran pada hari tersebut. 

berminat dengan edit picture? Qi minat sangat, tapi kekangan waktu, rasa nak explore photoshop dengan lebih mendalam tu jadi terbantut. Iye betul.. tugasan banyak sangat! InsyaALLAh cuti semester nanti, nak try hasilkan pictures ... 

why? sebabnya melalui gambar pun kita boleh sampaikan mesej yang berguna..kan..kan.. :)

last but least,
"Kita bukanlah pemula dan pengakhir kepada perjuangan ini, kita adalah penyambung kepada rantai-rantai perjuangan Rasulullah s.a.w"

Salam kasih sayang 
QI

2 comments:

  1. betol3...edit gmbr dengan background lawa2 n tmbh plak ada kata2 best n berguna..mmg suka wt cmtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpknya kita berkongsi minat yg sama.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...